Blog

72 hores a Sant Josep- Eivissa (part 2)

Continuem amb aquesta guia que recorre el municipi de Sant Josep en 72h. Si no heu llegit la primera part, la podeu trobar aquí.

Sábado

19h. Abans del vespre, haureu de buscar un nou racó des d’on tornar a acomiadar el sol. Aquest cop ens desplacem a la veïna cala de Cala d’Hort, un lloc perfecte per prendre un bany ràpid, ja que el mirador on es pot veure e la posta de sol està una mica apartat de la cala principal. Cala d’Hort també és un lloc espectacular per a gaudir de la gastronomia costanera, tot i que el centre d’atenció d’aquesta platja sigui l’imponent illot des Vedrà, acompanyat des Vedranell, que sobresurt imponent davant d’aquesta platja. Es Vedrà sempre ha sigut un indret amb un magnetisme molt especial que ha donat lloc a múltiples llegendes. Quan ho contempleu amb els vostres propis ulls, sabreu de què us parlem, però és impossible no sobresaltar-se amb la bellesa del paisatge.

p1060575  img_5065 img_5051

22h. Toca preparar-se per a l’última nit a l’illa i posar-se les millors gales per buscar el restaurant ideal per sopar. En aquest cas, segons el vostre gust podreu triar entre l’àmplia oferta de restaurants del municipi. Platja d’en Bossa pot ser un lloc idoni, ja que en aquesta zona turística hi ha molts tipus de restaurants, però possiblement els que es troben a peu de platja són els que tinguin més encant, ja que menjar amb el so del mar de fons a restaurants de gran qualitat és tot un plaer per als sentits.

També cal recordar que molts dels establiments del municipi estan dispersos pel camp o a peu de carretera. A més, molts de restaurants de platja no només obrin al migdia, sinó que a la nit ofereixen un concepte totalment nou. Trieu el que trieu segur que encertareu. Un cop acabeu de sopar, si no us ve de gust repetir la nit de festa, per què no feu un beure a la fresca al poble de Sant Josep? Hi trobareu diversos bars on podeu començar la nit amb un bon còctel. Amb una mica de sort, pot ser que sigui nit de música en directe en algun dels bars i pugueu beure-us la copa amb un bon ritme de fons. Però ja sabeu, si la nit s’anima només us heu de moure a Platja d’en Bossa, on tots els seus establiments estaran encantats de celebrar la nit amb vosaltres.

Domingo

10h. És l’últim despertar a l’illa i, per no perdre ni un segon, us recomanem esmorzar a peu de platja al lloc amb més estil de l’illa: la platja de ses Salines, situada al Parc Natural batejat amb el mateix nom. Aquí us sorprendran les seves aigües netes i tranquil·les i la seva sorra blanca i fina. Aquest lloc es pot confondre amb una platja del Carib! No obstant això, el que predomina no són les palmeres, sinó un bosc de pins que protegeix els restaurants i franqueja la platja. Asseieu-vos a la terrassa que més us agradi i tasteu un deliciós suc natural mentre contempleu els banyistes gaudir d’un esplèndid dia de sol. Banyeu-vos a les seves aigües o practiqueu algun dels esports nàutics que s’ofereixen a la zona, com surf de vela o catamarà. Tot això pot ser un pla ideal al matí del vostre últim dia a l’illa!

14h. És hora de dinar i potser hauríeu de visitar una zona nova. En aquest cas, la veïna platja des Cavallet, que també forma part del Parc Natural, és el lloc perfecte per a l’últim àpat eivissenc. Aquí hi ha diversos restaurants a la vora de la costa per tastar la gastronomia més variada i a més gaudeixen d’unes terrasses meravelloses… en alguns llocs fins i tot podeu trobar chillouts! En tot cas no us espanteu, perquè aquesta platja és oficialment nudista i s’hi respira un ambient més lliberal.

p1060415

p1060443

18h. Quan us canseu dels banys del Mediterrani, la zona del Parc Natural és perfecta per passejar. Caminar per la vora dels estanys de la salinera, on fan parada els flamencs durant la migració, visitar la torre de sa Sal Rossa, al final de la platja d’en Bossa, la torre de ses Portes, entre es Cavallet i ses Salines, o recórrer la platja des Codolar són algunes de les rutes més recomanables de la zona. Per acabar el dia, us recomanem visitar Sant Francesc, una petita església al costat del Parc Natural on fer una cervesa amb la posta de sol de fons. És la panoràmica perfecta per a finalitzar les vacances.

dji_0004

21h. Ha arribat l’hora d’ acomiadar-se de l’illa i empaquetar a la maleta tots els bons records que Eivissa, i concretament el municipi de Sant Josep, us han ofert. Encara us queden molts llocs per visitar, però l’illa sempre estarà encantada de rebre-us i de desvelar-vos a poc a poc els seus secrets, tant a l’estiu com a l’hivern. Esperem que la guia us hagi estat útil i que torneu ben aviat per gaudir del sol i de les cales eivissenques. Bon viatge!