Blog

72 hores a Sant Josep- Eivissa (part 1)

Ja és hora de fer una escapadeta, tot i que només sigui el cap de setmana, per poder desconnectar de la rutina diària. No hi ha un lloc millor que la màgica illa d’Eivissa per descansar i divertir-se durant els mesos de més calor.

Eivissa té una infinitat de racons per perdre’s i gaudir de les vacances estivals, però si veniu pocs dies, us proposem una guia ideal per descobrir les meravelles del municipi de Sant Josep en 72 hores. No us perdeu tot el que us pot oferir aquesta illa.

 

Divendres

11 h. Segur que des de l’avió, mentre aterràveu, ja heu pogut comprovar que la vostra destinació és un lloc de bellesa incalculable, però abans d’explorar-la, cal que us instal·leu a l’hotel i deixeu l’equipatge. Sant Josep té diverses zones turístiques on allotjar-se, a més de diferents establiments rurals perduts pel camp. Principalment, us trobareu la majoria dels hotels del municipi concentrats a la zona de Platja d’en Bossa, Cala de Bou i a Cala Tarida i Cala Vedella. Qualsevol d’aquest llocs serà perfecte per descansar durant les vacances però, en qualsevol dels casos, us recomanem que llogueu un cotxe per poder explorar l’illa amb comoditat o, en cas de no tenir-ne, tenir a mà el transport públic per poder desplaçar-vos amb facilitat.

13 h. Un cop instal·lats, haureu de buscar algun lloc on reposar forces amb un menjar típic de l’illa. Per això, us recomanem que us desplaceu a cala Tarida, una immensa platja on la varietat de restaurants a la vora del mar us permetrà tastar deliciosos plats com el bullit de peix o la paella eivissenca, que concentren tota l’essència de la tradició culinària de l’illa. A més, en aquesta platja podreu gaudir d’unes vistes immillorables del Mediterrani.

16 h. Després d’una bona menjada, és hora de descansar a l’ombra d’un para-sol a cala Tarida, però si no us voleu perdre ni 1 segon i el cos us demana activitat, no us preocupeu perquè en aquesta platja hi ha moltíssimes coses per fer: snorkel, caiac, esquí aquàtic, voleibol o submarinisme són alguns dels suggeriments dels diferents negocis de la zona… tot i que un simple bany a les seves aigües ja és una experiència sensacional.

19 h. Ara és hora de recollir els trastos i desplaçar-vos a platges de Comte, situat una mica més al nord de Cala Tarida i un lloc sensacional per a donar-vos l’últim bany del dia. Quan arribeu a la zona, deixeu-vos captivar per la bellesa del paisatge, ja que aquest conjunt de platges, cadascuna amb la seva pròpia personalitat, miren cap a la Reserva Natural dels illots de Ponent, teló de fons perfecte per a una meravellosa posta de sol. És hora d’agafar lloc a la platja i refrescar-vos amb un bon mojito a qualsevol de les gandules de la zona, potser us sobra temps de gaudir de les aigües turqueses que voregen la zona, però el protagonisme d’aquest lloc se l’emporta la posta de sol que, amb els seus càlids colors, tenyeixen l’aigua per acomiadar el dia i donar la benvinguda a la nit eivissenca. Veureu que hi ha un centenar de persones que s’apropen a aquest lloc per contemplar aquest espectacle de la natura que no podreu deixar de fotografiar.

22 h. Després d’una bona dutxa per descansar de tota l’emoció del dia, és hora de buscar un lloc bonic on sopar i gaudir de les agradables temperatures de les nits d’estiu eivissenques. Sant Agustí des Vedrà, un poblet de l’interior del municipi, pot ser el lloc perfecte. En aquest lloc sensacional, que cobra vida cada nit d’estiu, trobareu diversos restaurants per a tots els gustos i pressupostos que encara mantenen l’encant de l’Eivissa rural. Seure a les terrasses que miren cap a la platja de l’església, envoltades de l’encant de l’arquitectura de les cases tradicionals mentre us demaneu una copa de les típiques herbes tradicionals, és tot un cant a la bona vida.

00 h. Pot ser que el cos encara us demani marxa després d’un dia molt ocupat, és per això que us podeu moure a la cosmopolita zona de Platja d’en Bossa, on trobareu una àmplia oferta de locals d’oci de totes les dimensions i estils. A l’aire lliure, bars petits, clubs de renom mundial, llocs on ballar sobre la sorra o qualsevol altre tipus de lloc que us imagineu poden ser la vostra pista de ball de la nit. Només heu de triar la que més us agradi, però us recomanem que no deixeu l’illa sense haver anat a alguna de les discoteques més conegudes. D’aquesta manera coneixereu l’Eivissa més moderna.

IMG_9863IMG_9816

 

Dissabte

10 h. Esteu de vacances i no teniu cap motiu per matinar, així que quan us canseu de dormir, potser és hora de posar-vos el banyador, preparar la bossa de platja i buscar nous llocs per explorar. Però, abans de tot, esmorzeu bé i carregueu les piles per al dia intens que us espera. Dirigiu-vos a Sant Josep, capital del municipi i un poble encantador on qualsevol dels seus establiments us atendrà amb un esmorzar deliciós. Teniu on triar: tant podeu trobar bars més tradicionals on prendre un bon cafè amb torrades de pa, com llocs més moderns on us serviran plats més innovadors. Gaudiu també de la vida que emana del poble tots els matins, on veieu la gent passar amb les seves ocupacions quotidianes o  simples turistes que intenten fer la millor foto de les seves vacances. De qualsevol manera, us recomanem passejar pels seus carrers i comprar algun detall a les seves botiguetes.

P1060459

12 h. Us queda molta illa per explorar i no s’ha de perdre ni un minut. Poseu-vos rumb as Cubells, un poble proper que conserva tot l’encant de l’Eivissa perduda a les muntanyes. Veureu que recórrer el poble és molt senzill, ja que només té una església, dos restaurants i alguna casa, però la màgia d’aquest lloc resideix en les seves impressionants vistes a Formentera, que podreu contemplar des del penya-segat darrere l’església. Conèixer aquesta part de l’illa és tot un privilegi, ja que és un dels llocs millor conservats de tota l’illa.

 

14 h. Es Cubells no només amaga vistes meravelloses, sinó que també disposa d’una estupenda costa que recorre tota la zona al peu del penya-segat sobre el que s’eleva el poble. Baixar a aquesta zona és un recorregut meravellós per la costa perduda del municipi. Aquí hi ha diverses cales desèrtiques exclusives per a vosaltres. Pel camí trobareu diversos restaurants, fins i tot algun d’amagat en una de les cales. Qualsevol d’ells serà el lloc perfecte per fer la parada obligatòria al migdia per després gaudir de les aigües tranquil·les de la zona i prendre una mica el sol apartat del món.

IMG_0936

IMG_0954No us perdeu la segona part d’aquest recorregut per Sant Josep en 72 h. Part 2